Oxify.hr

oxify.hr

Pravila privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI
Zadnje ažuriranje: 21. prosinca 2022

Oxify d.o.o. (“nas”, “mi” ili “naš”) upravlja web stranicom Oxify.hr (“Usluga”).

Ova stranica vas obavještava o našim pravilima u vezi s prikupljanjem, korištenjem i otkrivanjem osobnih podataka kada koristite našu uslugu.

Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti ni s kim osim na način opisan u ovim Pravilima privatnosti.

Vaše osobne podatke koristimo za pružanje i poboljšanje usluge. Korištenjem usluge pristajete na prikupljanje i korištenje informacija u skladu s ovom politikom. Osim ako nije drugačije navedeno u ovim Pravilima privatnosti, pojmovi korišteni u ovim Pravilima privatnosti imaju isto značenje kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupnima na https://www.oxify.hr

PRIKUPLJANJE I KORIŠTENJE PODATAKA
Dok koristite našu uslugu, možemo od vas tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identifikaciju. Podaci koji mogu identificirati osobu (“Osobni podaci”) mogu uključivati, ali nisu ograničeni na:

  • Ime
  • Email adresa
  • Telefonski broj
  • Adresa


PODACI ZAPISNIKA
Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu uslugu (“Podaci iz dnevnika”). Ovi podaci dnevnika mogu uključivati informacije kao što su adresa internetskog protokola (“IP”) vašeg računala, vrsta preglednika, verzija preglednika, stranice naše usluge koje posjećujete, vrijeme i datum vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

GOOGLE ADSENSE & DOUBLECLICK KOLAČIĆ
Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj usluzi.

KOLAČIĆI
Kolačići su datoteke s malom količinom podataka, koji mogu uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju u vaš preglednik s web stranice i pohranjuju na tvrdi disk vašeg računala.

Koristimo “kolačiće” za prikupljanje informacija. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Međutim, ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke dijelove naše usluge.

DAVATELJI USLUGA
Možemo angažirati tvrtke i pojedince trećih strana da olakšaju našu uslugu, da pruže uslugu u naše ime, da izvrše usluge povezane s uslugom ili da nam pomognu u analizi kako se naša usluga koristi.

Ove treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naše ime i obvezuju se da ih neće otkriti niti koristiti u bilo koju drugu svrhu.

SIGURNOST
Sigurnost vaših osobnih podataka važna nam je, ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem interneta ili metoda elektroničke pohrane nije 100% sigurna. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njihovu apsolutnu sigurnost.

LINKOVI NA DRUGE STRANICE
Naša usluga može sadržavati poveznice na druge stranice kojima ne upravljamo. Ako kliknete na poveznicu treće strane, bit ćete preusmjereni na stranicu te treće strane. Toplo vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti svake stranice koju posjetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili prakse bilo kojih stranica ili usluga trećih strana.

PRIVATNOST DJECE
Naša usluga se ne obraća nikome mlađem od 18 godina (“Djeca”).

Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete dalo osobne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina dalo osobne podatke, odmah ćemo izbrisati te podatke s naših poslužitelja.

SUKLADNOST SA ZAKONIMA
Otkrit ćemo vaše osobne podatke kada to zahtijeva zakon ili sudski poziv.

PROMJENE OVIH POLITIKA PRIVATNOSTI
S vremena na vrijeme možemo ažurirati našu Politiku privatnosti. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici.

Savjetujemo vam da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti radi eventualnih promjena. Promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

KONTAKTIRAJTE NAS
Ako imate bilo kakvih pitanja o ovim Pravilima privatnosti, obratite nam se.